Dobré knihy jsou brusem rozumu, pilníkem soudnosti a balšámem očí. Jan Amos Komenský


Stejně jako tělo dokáže tolerovat jen určitou dávku radiace, je i naše mysl schopná vstřebat
jen omezené množství hrůzy, a pak přestane vnímat, aby se ochránila. Je to vlastně logické.
Možná, že když je hrozba větší než si dokážeme představit, tak se bráníme tím, že tomu odmítáme uvěřit.





Rovnováha pH

8. ledna 2013 v 11:32 | Helena |  Samoléčba
 
Jak jsem psala v mém předešlém článku Tady, po vyzkoušení mé ranní sliny lakmusovým papírkem jsem zjistila,
že moje tělo je překyselené. V neděli ráno jsem test opakovala a bylo to stejné jak v sobotu. Karel byl taky zvědavý,
ale jeho papírek byl v barvě úplně ideální. Hned jsem mu říkala, že budu muset jíst více salámu a věcí od řezníka.
Já jsem v poslední době na sýry. Podle tabulky okyselujících potravin to vyjde na stejno, zda salámy nebo sýry.

Včera jsem si udělala znovu přípravek v autopatické lahvičce ze zahřívané sliny a potence ze 2 L vody. Mé pH bylo
pořád v kyselém stadiu. Už po užití prvního přípravku jsem se cítila neuvěřitelně fajn, jím normálně, neomezuji
se na nějakou dietu. Dostala jsem elán do života. Dnes bylo mé pH 7,7 a já měla neuvěřitelnou radost.
 
V sobotu jsem vypila dvakrát skleničku vody se sodou, jednu dopoledne a druhou odpoledne. Dala jsem půl kávové 
lžičky sody do skleničky a zalila vodou. V neděli jen jednu dopoledne a včera dvakrát. Nemá se pít těsně před jídlem
a těsně po jídle. Pití vody se sodou je omezené. Kpř. já ji dnes vynechám, protože mé pH je v normálu. Jinak se může
užívat 5x denně na omezenou dobu /2 týdny/. Ale lakmusový papírek Vám ukáže, kde se nacházíte.

Prosím, neberte moje zkoušení jako návod k něčemu.

Vycházela jsem z AUTOPATIE, což je samoléčba a každý si musí nést vlastní odpovědnost za to, co dělá. Už sám
autopatický přípravek optimalizuje pH člověka. Dělala jsem přípravek ze zahřáté sliny proto, protože jsem chtěla
vyloučit kandidu. Chtěla jsem se detoxikovat. Jelikož kandida v mém těle je přizpůsobená mně, proto přípravek
z mé sliny a sterilizovaný varem a potencovaný.

V knize Autopatie od p. Čehovského jsem se dočetla, že překyselení může být překážkou k uzdravení.
A PŘEKÁŽKOU MŮŽOU BÝT PARAZITÉ.
Římský onkolog Simoncini tvrdí po patnácti letech úspěšného léčení rakoviny s trvalým vyléčením, že ve všech
nádorech bez výjimky je parazitická houba - KANDIDA. Jakmile ji zabije infúzí sody bikarbony do nádoru /kvasinky
nesnášejí zásadité prostředí/, nádor rychle zmizí - www.cancerfungus.com

Odhaduje se, že kandidosou, jež zachvátila v různé míře organismus, trpí až 90% obyvatelstva. Nakažení touží po
cukru,alkoholu a chlebu - kandida se totiž živí fermentací cukru a žádá si své. Na netu najdete taky hodně příprav
vaření sody s ahornovým sirupem nebo medem a užívání po lžičkách. Je to zaměřené přímo na cukrové bázi na
nádorová onemocnění. Jelikož si myslím, že nádor nemám, tuto metodu jsem nezkoušela.

Šlo mi v první řadě o to, zvýšit mé pH, dalo by se to tak vyjádřit, zvýšit mou energii JIN, a to se mi momentálně 
podařilo a cítím se mnohem vitálnější. Tento stav si budu taky nadále kontrolovat. Můj názor je takový, že působí
autopatický přípravek, který si udělám ještě zítra a pak vyčkám, zda se to znovu zhorší nebo né.

Autopatie neléčí nemoci, navrací zdraví, a to podle individuálních možností každého jedince.
 
Jinak kyselé úsady v těle jsou zakonzervovány v tuku, kloubech a v buněčných stěnách a jejich neutralizace a vyplavení 
může trvat dlouho. Lidé nemocní rakovinou mívají pH extrémně nízké, až pod 5 pH. Také diabetes je jedna z mnoha
nemocí souvisejících s nízkým pH. Tím, co také přispívá k alkalizaci těla, neboli k vyvážení převažujících okyselujících
vlivů, je meditace, zklidnění mysli. Mějte se krásně moji milí čtenáři. 


 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Helena | Web | 8. ledna 2013 v 11:47

Ještě k tomu zkoušení pH z ranní sliny:
má se třikrát odplivnout a pak zkusit,aby byla slina čerstvá.

2 Elen | Web | 8. ledna 2013 v 12:56

[1]: :D Čarodejnice! :-D

Někde jsem slyšela, že zvyšovat tělesnéh ph  může i jablečný ocet.

Jinak to bude pravda, moje máma, která rakovinu má v určitých stádiích nemoci vyloženě šla po sladkym, táta jí ho musel schovávat, přibrala 10Kg.

Ať se Ti daří :-)

3 Ježurka | Web | 8. ledna 2013 v 14:10

Tak jediné, co beru, je zklidnění mysli. Když jsou všichni zdrávi, mám mysl klidnou, ale běda, když se něco děje se zdravím mých blízkých! To určitě mé Ph není v pořádku! :-)

4 Intuice | E-mail | Web | 8. ledna 2013 v 14:53

Hm, zajímavé. Taky si myslím, že důležitý je stav mysli. Pokud je člověk stresován, hned jí věci, které nemá, hned se mu zvedají hladiny ledacčehos tam, kam nemají.

5 Helena | Web | 8. ledna 2013 v 17:15

[2]: Ty mi to tedy dáváš Elenečko. 8-)
Ani nevíš jak jsem ráda,že jsem s tím začala. :-) S Tvou mámou mě to opravdu mrzí. :-(

[3]: Ano,nejenom stravou ale taky nestresovat se.Pak nás to všechno sžírá. ;-)

[4]: No,kolik lidí se pak uklidńuje v cukrárně apod...... :D

6 Radka | E-mail | Web | 8. ledna 2013 v 20:56

Překyselení organismu má na svědomí neskutečné množtví nemocí a neduhů. Je třeba si uvědomit, že dříve bylo ve stravě hodně minerálů a vitamínů, které snižují pH v těle, dnes jsou potraviny pěstovány tak, že nemají žádné vitamíny, natož minerály, tak je třeba tyto látky dodávat tělu uměle. To je má zkušenost. Protože vím, že mám špatnou skladbu jídelníčku, dodávám tělu už stále něco na odkyselení - zásaditou směs či bílý čaj.
A s tou plísní souhlasím, úplně jsem zapomněla, že jsem dceři koupila přípravek Fungilen - je totiž po sladkém jak divá a už je naštvaná sama na sebe. Díky za připomenutí :-)

7 Natty | Web | 9. ledna 2013 v 5:02

Helenko, se zájmem jsem přečetla oba tvé článečky. Vyčetla jsem, že máš potíže se žlučníkem, což je dost časté onemocnění lidí, jež jedí mastnější jídla a někdy i alkohol. Jsou ovšem lidé, kteří jedí zdravě, nepijí, nekouří a přesto je můžou žlučníkové potíže potkat. Skutečně, hodně záleží na častosti stresových situací a těm se nevyhne nikdo z nás. Takže první co bychom měli pro své zdraví dělat, je vyhnout se stresu, potom upravit jídelníček, vyhnout se tučnému (i sýry mají tuk) a zařadit dostatek pohybu a spánku. Co se týče kyselosti organismu, tam je vhodné omezit maso, masné výrobky, vejce, sýry, zkrátka živočišné tuky, zařadit co nejčastěji zeleninu, neužívat zbytečně prášky, zařadit bylinky, omezit cukry a bílé pečivo a rozložit si stravu do pravidelných dávek. ;-) Jak správně píšeš na konci článečku - péče o zdraví je to nejdůležitější. ;-) Pěkný den.

8 signoraa | Web | 9. ledna 2013 v 15:24

Teda - musím se přiznat, že mě oba tvé  články trochu vyděsily. Životospráva, zejména ted' po vánocích, určitě špatná, i když se snažím denně konzumovat ovoce a zeleninu. Totéž nutím i protestujícímu manželovi. Snažím se zachovat si zdravou mysl, ono se říká, že každá nemoc se z větší části stavem duše. Krásný den. :-)

9 Helena | Web | 9. ledna 2013 v 16:33

[6]: Raduš,mně nějak pH ještě před měsícem nic neříkalo.Má to vliv velký na všechno. :-)

[7]: Nattynko bylo na čase začít myslet na sebe. :-) A na zlepšení se pracuje. :-)

[8]: U mě to bylo rozčilování,lezlo mi všechno na nervy a výsledek se ukázal.
Není nad to,když je člověk splachovací. :-)

10 Intuice | E-mail | Web | 9. ledna 2013 v 16:58

[4]: No já ani třeba nemusím do cukrárny, mně stačí otevřít ledničku nebo špajzku v bytě! :-D

11 Helena | Web | 9. ledna 2013 v 19:17

[10]: I Ty jedna. :-D

12 Liliana von der Heide | Web | 9. ledna 2013 v 20:47

Tenhle článek byl pro mě zajímavý, takové věci si vždycky ráda počtu. Moc děkuji :-) Někdy uždibuju sodu, když něco peču. Nevím proč, ale má takovou zajímavou chuť. Chtělo by to nějaký recept na pořádné dobití energie, poslední dobou jsem pořád unavená a nevím, jak se toho zbavit.

13 Pižlík | E-mail | Web | 11. ledna 2013 v 6:25

To jsi mě docelě pěkně vyplašila. Sodu užívám jako přípravek proti křekyselení žaludku, když mě začně pálit žáha.  Soda totiž na rozdíl od všelijakých léků typu Rennie apod, stoprocentně zabírá.

14 Helena | Web | 11. ledna 2013 v 11:21

[12]: Tak si zajdi na odběr krve,možná máš málo železa.To s tím uždibováním sody-možná děláš dobře pro své zdraví.Já si sem tam čistím zuby se sodou,mám potom dobrý pocit. :-)

15 Helena | Web | 11. ledna 2013 v 11:24

[13]: Na to trpí Karel,když sní něco sladkého ve spojení s kávou,ale ani nemusí být káva.Takže Ti úplně rozumím. :-)
Jen nechápu,čím jsem Tě vyplašila,není nic jednoduššího,jak si ráno udělat pH a vědět,co mám udělat. :-)

16 Liliana von der Heide | Web | 11. ledna 2013 v 17:22

[14]: I to je možné. Nebo to může být třeba jen blbé období, kdo ví.

17 Helena | Web | 14. ledna 2013 v 10:36

[16]:  I to je možné. 8-)

Komentáře jsou uzavřeny.


Aktuální články

Reklama